Točno kako se proširiti trepavice sa vazelin

Naftni žele, neka vrsta naftni žele, daje ti klimu i super piša na trepavice suv i slab. To aids ih da prošire više, deblje kao jači. To je dodatno je tvrdio da moistening stambena nekretnine mogu pomoći kožu po kapcima da ostane meko i također fleksibilna. Najefikasniji način da dobiju odlične rezultate sa ove tačke je koristio četkicu maskaru uredno da stavim vazelin na trepavice prije nego što kreneš na spavanje. Riješi maskaru od cetke.

Točno kako se proširiti trepavice sa vazelinUzmi je absorptive papir. Ako ti je koristio ćelije mekan papira, to je najverovatnije da ako ti zajebi svog okolnosti na početku. Sa upija papir, uredno malo je dlake na tvoj dodir maskaru. Ako postoji maskaru pitanje je ne, doselio u delikatno čist iz jedne strane na razne druge u upija papira savijen. Ovo će dodatno pomoći da odvojimo dlake. Očistit dodir maskaru. Sada stavi kistom u toplu vodu. Neka stoji 2 do 4 minuta sa svim dlake uronjen u potpunosti. Ovo slobodi bilo kakvu vrstu maskaru suv da ide na kistom. Iskoristio isopropil alkohol. Nakon što je dopustio da kistom sjediti u udobno vodu, to bi moglo biti malo maskare između dlake. Natopi na dlake u masira alkohol da odstranimo, ostaje i čišćenje tvoju četku.

Očistiti četke od maskaru

Uklanja bilo kakav dalje biti šminku. Rublje tvoje lice da eliminise bilo koje vrste preostalih šminku na tvoje oči kao udaraca. Ovo će se sigurno pomoći rad visokog kvaliteta moisturizers naftni žele. Mix naftni žele. Sa tvojim uredno prst, pokret vodeći sloj petroleum džem od jedne na drugu stranu. Ovo je toplo, a također će sigurno biti lakše da stavi ga na dok. Stavi kistom u naftni žele. Ti ćeš nameravam da imam veliku količinu vazelin na tvoju četku.

Očistiti četke od maskaruObično organizovani jedno s drugim u prednji dio četku. Ako se to dogodi, samo koristi papirni peškir vlažno da pomoć šire ravnomjerno na tvoju četku. Mjesto na vrh. Staviti ulje žele na vrhu udaraca kao da si stavljanje na maskaru. Pokriva obe strane trepavice totalno, ne osiguramo ne da da je to u tvojim očima. Ako namjeravaš da, možete da stavite malo vazelin na tvom pokriva da postigne bolje kožu površinu. Ako tvoja koža je osetljiva, ovo bi moglo stvoriti reakciju, pa provjerite to na ruci pre nego što to uradite. Postavi ga na tvom donjem udaraca. Mjesto kistom u naftni žele. Još jednom, pazi da ne mjesto je vazelin u tvojim očima. Jednostavno mjesto na tvom smanjena udaraca. Vaša tableta će sigurno biti grupisane jedni sa drugima kad koristim vazelin. Ipak, budi pažljiv da ga ne iskoristiti previše vazelin ili će sigurno završiti oko tvog lica i novine. Trebala bi koristiti dovoljno da pokrije svoje trepavice jednako u tanak sloj.

Prijaviti ulje želea

Hajde da to podnesem. Ako upotrebiš to svake noći, vazelin humectará trepavice, što izbjegava breakage i smanjiti prije vremena. Visoke kvalitete uređaj će pomoći rast ciklus jedno trepavicama, stvaraju trepavice mnogo više debelih i također duge. Isprati ujutro. Kad si ustala, operi naftni žele. Ako imaš problema da se otarasim ulje džem od trepavice, koristi za čišćenje.

Prijaviti ulje želeaKao što je napravio sa bazi ulja, da je moguce da je u vodi možda neće biti dovoljno. Pratim tvoju šminku redovne redovne tokom dana. Ako ti se to često će te sigurno vidjeti rezultate u roku od tri dana. Možete koristiti uloške za prste, ali, ako imaš stvari samo očišćen ruke. Inače, traspasarás ulja od ruke u tvojim očima. Moraš biti pažljiv odgovora tvoje kože. Pojedinci imaju alergije da vazelin: da vršim ispitivanje na tvojoj koži da stavim malo vazelin na svoju ruku. Ako vazelin uđe u tvoje oči ili suzni kanal može izazvati mnoge neugodnosti, nejasna viziju ili oko infekciju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here