Pure Slim – iskustva – cena – u apotekama – komentari – gde kupiti

Pure Slim - iskustva - cena - u apotekama - komentari - gde kupitiPure Slim je najbolji preparat za mršavljenje na evropskom tržištu, upravo zbog svojih fantastičnih efekata. A u trenutku od kako se pojavio na našem tržištu, prodaja u Srbiji je pokazala da su i naši korisnici shvatili vrlo brzo koliko je ovo kvalitetan proizvod sa brzim i trajnim efektima. Imajte u vidu da ovaj preparat sadrži samo prirodne proizvode, od kojih su nekoliko specijalno zaštićeni patentnim pravima, jer su u pitanju najpreciznija ekstrahovanja lekovitih biljaka. Uz sve ovo i njegova cena je vrlo pristupačna, a kako iskustva i komentari naših prezadovoljnih korisnika pokazuju –  ne postoji ništa bolje i brže od ovog preparata.

Pure Slim – sastojci – sastav

Pure Slim - sastojci - sastavPure Slim je inovacija na tržištu preparata za mršavljenje, zato što je njegova formulacija vrlo dugo i studiozno ispitivana, prvo u najpreciznijim laboratorijama, a zatim na vrlo velikom uzorku korisnika, pre no što je uopšte pušten u slobodnu prodaju. Zbog svega toga njegovi rezultati su brzi, bezbedni, i ono što je najvažnije za vas, dugotrajni.

U Pure Slim sastav ulaze odlični i kvalitetni sastojci kao što su omega 3 esencijalne masne kiseline ekstrahovane sinetrola uz komponente kao što su neohesperidin, polifenoli, hesperidin, grejpfrut, flavonoidi, antocijanin, flavanon, ektrakti slatke crvene pomorandže, mnogi vitamini i minerali, kao i elementi u tragovima, naringin, ekstrakti citrusa, cianidin – 3 – glikosid i mnogi drugi neophodni sastojci za savršeno funkcionisanje metabolizma.

Međutim, u sastav ovog fenomenalnog proizvoda ulazi i mača, japanska lekovita biljka poznata vekovima zbog svojih osobina da regeneriše, podmlađuje, hidrira i takođe ubrzava metabolizam. Obavezni sastojci u ovoj formulaciji su i vitamini A, B, C i E, koji ubrzavaju dejstvo i deluju i kao antioksidansi uz vodeći sastav. Imajte u vidu da je ovde „sinetrol“ komponenta zaštićena patentom, a cela formulacija će omogućiti brzo spaljivanje masnih naslaga, produkciju energije, popravljanje koncentracije i imuno-sistema. A pored svega toga i vaša koža će se zategnuti i podmladiti.

Službena stranica: www.pure-slim.rs

Pure Slim – iskustva – forum – komentari

Pure Slim iskustva su drugačija zato što iza ovog proizvoda stoji kompletna i najpreciznija laboratorijska tehnologija koja je uspela da izdvoji najbolje komponente lekovitih biljaka i to na najneverovatnije načine. Ako pogledate bilo koji forum koji se bavi ovim estetskim i medicinskim temama, videćete da su komentari i iskustva vezana baš za ovaj proizvod samo pozitivna, i da korisnici neverovatno hvale celokupnu formulaciju.

Pure Slim - iskustva - forum - komentariJer, baš kada pogledate bilo koji forum i vidite kakvi su komentari, shvatićete da svi korisnici ističu suštinu dejstva ovog preparata, jer on direktno podstiče procese u jetri, a koja sada ubrzava metabolizam i pokreće iskorišćenje masnih naslaga kao osnovnog izvora energije. Ali ne samo to, već će se kao usputni efekti desiti i prestanak nadimanja, ubrzanje probave i pojačanja koncentracije. I najvažnije od svega, masne naslage i višak kilograma se više neće vraćati, a vi ćete osetiti navalu energije i dobrog raspoloženja, što će vam dalje probuditi želju da menjate aktivnosti, i usvajate nove i zdrave navike.

Pure Slim je upravo ono što vam je oduvek bilo potrebno, jer ovakva formulacija proizvoda ima sledeće kvalitete:

PREDNOSTI:      

 • ubrzava metabolizam
 • eliminiše masne naslage i to vrlo brzo
 • reguliše varenje, eliminiše nadimanje i ubrzava probavu
 • podmlađuje i zateže kožu
 • obnavlja krvne sudove i crevnu floru
 • regeneriše i detoksifikuje celokupni organizam
 • i ono najvažnije, efekti su trajni

NEDOSTACI:

 • dostupan u maloprodaji, već samo preko zvaničnog distributera

Pure Slim – cena – Srbija – gde kupiti – u apotekama

Pure Slim nije samo najbolji preparat za mršavljenje koji ćete ikada probati, već je i njegova cena vrlo pristupačna kada je Srbija u pitanju i imajući u vidu vrhunske komponente koje ulaze u njegov sastav. I ako se pitate gde kupiti i koja je Pure Slim cena, imajte u vidu da nema potrebe da ga tražite u običnim prodavnicama, parfimerijama, bodibilderskim radnjama, u apotekama ili kupujem prodajem sajtovima, jer je jedino dostupan preko zvaničnog sajta ovlašćenog distributera kada je Srbija u pitanju.

Pure Slim - cena - Srbija - gde kupiti - u apotekama

Imajte u vidu da je na oficijelnom websajtu i njegova cena najniža, jer se izbegavaju trgovačke marže, i zato ga ne tražite u apotekama, ako se pitate gde kupiti. I molimo vas da vodite računa i kupujete samo original, jer su se u poslednje vreme pojavile i kopije koje nisu ni prići ovom fantastičnom preparatu.

Službena stranica: www.pure-slim.rs

Pure Slim – neželjeni efekti – rezultati

Pure Slim - nezeljeni efekti - rezultati

Pure Slim je ono što vam je upravo sada potrebno ako želite nešto čiji su rezultati brzi i trajni, a neželjeni efekti apsolutno ne postoje. Nema potrebe da držite iscrpljujuće dijete i da rizikujete svoje zdravlje baveći se preteranom fizičkom aktivnošću, kada su rezultati tako lako dostupni uz ovaj fantastični preparat. Ne samo da ćete izgubiti masne naslage i višak kilograma, već ćete popraviti i svoj imunitet, pojačati koncentraciju, regenerisati kožu, unutrašnje organe i krvne sudove. A to ste oduvek i želeli!

14 COMMENTS

 1. Stvarno me interesuje da probam Pure Slim, ali se malo plašim, iako vidim da tvrde da je potpuno prirodan. Pa me zato interesuje da li je ovde neko već probao i šta vi kažete? Hvala

 2. Ja ipak nisam toliko sigurna, jer ovaj ceo sastav zvuči bajkovito i moguće je da funkcioniše vezano za jetru, ali moj glavni strah je šta će se dešavati mesecima kasnije? Kako će telo to da podnese? Ne znam, uopšte nisam sigurna.

  • Nema potrebe tako da mislite, jer mogu da vam kažem iz sopstvenog iskustva da evo posle više od šest meseci od kako sam prestala da koristim Pure Slim, meni se masne naslage i dalje tope same od sebe, a ono što je najbolje, osećam se kao zmaj i svi testovi krvi su mi savršeni. Ne treba da pričam koliko sam bila alergična ranije na sve i svašta, a evo sada imam čelično zdravlje. Tako da mogu da vam preporučim Pure Slim bez trunke sumnje.

 3. Meni je sve ovo jedna velika glupost. Nema ništa bolje nego da se probuši kašika i da se izađe napolje i nešto trenira. Pa zar nije tako?

  • Izvinite, ali nije. Ja sam sve pokušala i da ne pričam koliko sam kompromitovala svoje zdravlje i to upravo onda kada nisam smela da držim bilo kakve dijete, a to je bilo kad sam bila devojka. Međutim, ja sam se i tada izgladnjivala, i kasnije, i provela najbolje godine svog života zamlaćujući se sa raznim postupcima i baveći se svim mogućim sportovima. Na kraju sam išla na ispitivanje štitne žlezde jer buklvano ništa nije moglo da mi pomogne, a zdravlje je počelo da mi trpi i zbog povećane težine. E taj začarani krug se vrteo decenijama, sve dok mi komšinica nije preporučila upravo Pure Slim i od tog trenutka ja sam konačno slobodna i drugačija žena. Počeo je metabolizam da mi se ubrzava, a meni je sve bolje i bolje.

   • Jao, izvinite ako pitam gluposti, ali kako ste kupili Pure Slim? Ne razumem se najbolje u to online naručivanje.

    • Ma ne pitate gluposti, ne sekirajte se. Samo odete na njihov sajt http://www.pure-slim.rs i tamo ćete odmah videti deo koji treba da popunite za naručivanje. Prosto, ukucate svoje ime i adresu, i kliknete ispod na dugme da potvrdite narudžbinu. Posle par dana dostavna služba će vam doneti paket na vrata i tada ćete im i platiti. To je bukvalno sve.

 4. Mene zanima koliko je efektivan Pure Slim za starije žene, specijalno za one koje su prošle kroz klimakterijum. Ja sam u tim godinama i svi me ubeđuju da sada nema šanse da smršam jer mi se metabolizam totalno usporio. Šta vi kažete, kakva su vaša iskustva? Hvala

  • Meni se desila ista situacija. Imala sam preko 90 kila, i svi su mi recitovali iste pesmice svaki put da ako nisam uspela da smršam kad sam bila mlađa, sada tek nema šanse kada sam prošla menopauzu. A tu sam u srednim pedesetiim. I ja sam pokušavala sve moguće dijete i kad se samo setim kako sam mogla da uživam u životu, a ja sam ga praktično prosula na gluposti. Stvar se prekrenula kada mi je najbolja drugarica na poklon donela baš Pure Slim, i to ne kao da smršam, nego da se bolje osećam. I nisam verovala u početku, ali kilogrami su počeli da se tope i evo me srećne i zadovoljne sa 68 kila, a to mi je bio davnašnji san.

 5. Ja samo da javim da sam uspeo da skinem stomak uz pomoć Pure Slim tableta. Do sada sam svašta pokušavao i najviše para sam bacio po bilderskim prodavnicama dajući bogatstvo na razne kreatinine i ostale gluposti koje sam kupovao bukvalno u džakovima. Toliko sam bio naporan, da je moja žena na kraju saznala za ovaj preparat i kupila mi. I od tada ja više nemam stomak, a i bolja mi je probava.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here