Kako oni utiču na frost da je uradila?

Limun voće koje pripadaju jugoistočnoj aziji i da proširi svoj raste u sredinu prostorije sa različitim iz originalnog, to ima uticaja na redovnoj osnovi od frosta, kao ishod je smanjen temperatura nivou, koji stvara veliku štetu u proizvodnji.

Kako oni utiču na frost da je uradila?Posebno oko Murcije, ovo njom i mraz uticati na sjajno veliki dio plantaža lemon, pomorandže i također clementines. Uprkos činjenici da postoje različite štete da izazove nizak temperatura nivoima da usjeve limuna voće, postoje 2 to je jedna od najvažnijih neprijateljski i najviše redovno pod uslovom: Šteta za hlađenje dole, što mjesto kada je je praktično. Funkcionalni aktivnost biljke je smanjila, to je stanju, to smanjuje fotosintetskim zadatak i također time cijena korišćenje vode. Da upija manje vodu, biljke dehidrirao si, kao početi pothranjenosti isto zbog spustio je fotosinteza je podigao do korištenja prikupio knjige. Šteta po zamrzavanje tkiva, uzmi mjesto kada tkiva od limuna usjeve oblik tablice leda. Ove tanjure leda uraditi biljke pukla iznutra, uzrokuje da kad se hrane, ćeliju materijal biljke je da sipam napolje kroz prostor je donijela hladno, a i pored toga, čini proizvodnju da dođem da dehidrirao. Stoga, mraz može uzrokovati uništenje svih ili uglavnom sve tvoje limun voće proizvodnji. To je najbolje da čuvate svoje useve od početka da se spriječi bolje pokvarenosti.

Useve sigurnosti limuna voće protiv frost

Prije njom i mraz da područje gde si proizvodnju limun voće, preporučujemo da li pridržavati među ovim četiri metode da osigura ih. Podržao termalni: Ako očekuje se da je tokom večeri ili u dan-razbiti, oni smanjenje mnogo temperatura kao i mogu dobiti frost, dobra odbrana kao što su zasticen sa pokriti usjeve, drži temperatura nivou u to oko 2 ili 3 nivoa veće nego napolju. Prskalice navodnjavanje: Nudi da nema veze biljke od frosta pokriva ih stvarno slim sloj led, to će sigurno ih zaštititi od frosta gotovo.

Useve sigurnosti limuna voće protiv frostMožeš samo da koristite ovu tehniku dok je u kojima je temperatura se kreće od 0º da -1 º, još može da izazove suprotno rezultat i također okidač štete u tkiva na biljke. Drži prljavštinu uredna i vlažno: preko računa o tlo i također čuva u optimalnu problema, sve limuna voće će sigurno imaju sposobnost da se mnogo bolje uzeti u toplom tokom dana da idem, padaju mu zajedno u noći. Sigurnost naslova: Tamo je odličan izbor stvari na tržištu to pomoći da zaštiti usjeve od frosta. Ipak, pre prijavljivanja, trebalo bi da istraživanja pa im indikatori, kao i temperature pod kojim mogu efekta.

Koristi jesti limun voće rutinski

  • Limun voće su joy za naše otkriva. Ko nije uživao u ukusno sok od narandže u danima nepodnošljivo vrućini? Ko to nije tražio olakšanje da mu je bol u grlu sa mješavina od limuna i takođe, dušo?
  • Pa, da, limun, građani egzotične Azije i također suptropska, zapravo prepoznat za mnogo godina kao rezultat svoje visoke web sadržaja vitamina C i limunsku kiselinu, ipak, ima mnogo više objekata.

Koristi jesti limun voće rutinskiNa ovom mjestu ja ću otkriti šta su 10 prednosti jesti limun voće redovno. Polazi sa mnom … da Je rod Limun kao svoje zgrade. Limun tipova koji dolaze iz kategoriji Limun čija je voće posebno kisela ukus i su u izobilju u esencijalnih ulja. Plodove ove biljke su veoma cijenjena u širom svijeta. Tamo su brojne vrsta ali najpoznatiji su slatki narandžasta, kiselo narandžasta, lemon, na mandarinskom, grejpfrut, ili grejpfrut kao i limetu. Ako ne prepoznati kada se nekoliko njihovih svojstava ne brini.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here