I za i protiv nesbyvshiesya dijetu režim: da li to pomoći u težinu menadžment?

Nesbyvshiesya dijetu režim je dijeta planu u kojoj karburator unos je drastično ograničeni. Iskoristio većinom za uslove kao što težinu probleme i dijabetičar pitanja. Kada nesbyvshiesya dijeta planu značajno ograničava unos hrane sa visokim web sadržaja brzo ugljikohidrata (beli šećer, bijeli brašno) kako da zamijeniti hranu koja sadrže ni vise masti i zdrav proteine (mesa, ribe, jaja, mlijeko i mliječnih proizvoda, lud kao seme).

I za i protiv nesbyvshiesya dijetu režim: da li to pomoći u težinu menadžment?Nisu svi ugljikohidrata u nesbyvshiesya dijeta planu zabranjeno– dozvoljeno potrošnje vlaknastim eko lišća biljke (brokoli, zelena salata, kupusa, špinat) i voce. Jedan od rješenja, eksploziv, itd. vygljadet diplomu na koji jedeš, u suštini, iz dnevnog raspodjelu hidrata u rano jutro za Jutro obrok kao nakon vježba, i razne druge jela cijeli dan su smanjena ugljiko hidrata. U ovim kratka durations od šećera u krvi (šećeru) je iskorišten u mišićnu masu tkivo da povrati mišićav tkivo deponovanja glikogena kao i ne uzeti inzulin masne ćelije

Da li nesbyvshiesya dijetu režim za debele gori?

Konstantno sam mislio da završetak tehnika nije pravi izbor. Dijetalnu plan da granica je jedan od macronutrient na trošak različitih druga dva, nije prikladno za mene. Uvek treba da pokušaš da pronađeš ravnotežu u dijeti režim.

Da li nesbyvshiesya dijetu režim za debele gori?Kada si drastično smanjuje korištenja hidrata (50 do 100 grama po dan), tela, pored debela moguće da počnem i također slomi mišićnu masu tkivo (i također je to bilo vrlo korisno, kao što sam zapravo rekao u razne druge funkcije). Dodatna pitanja sa dijetom regimens bez ili sa smanjena web sadržaja ugljikohidrata to će sigurno bi tvoj mišićnu masu nivou, zbog smanjenje nivo deponovanja glikogena u njih. Deponovanja glikogena je obale ugljikohidrata kao izvor energije. Možeš radnju do 500 g od ugljenih hidrata u obliku deponovanja glikogena u jetru (100 g) ili mišičave tkivo (400 g). Ako ti nakoyhteytta dijeta planu, to znači da te podučiti, zar ne oporavi mišićav tkivo deponovanja glikogena.

  1. Ovo je nekako potkopava jer si Razgrad mišića tkiva. Istraživanja pokazuju da je čak i 100 grama ugljikohidrata nakon vježba nije pohranjene kao debela kao da će se oporaviti mišićav tkivo deponovanja glikogena.
  2. Za ovo, po mom mišljenju, kombinacija vypechennoe diplomu sa 4-6 jela dnevno je najbolji način za vođenje inzulin kao šećer u krvi nivou, i tamo je smanjenje od masti.

Jesi li ubedio još to hidrata su loše?

Šta su posledice za tvoje wellness ako ti ne spustiš ili eliminera potrošnje od ugljenih hidrata preko duži period? Ako ne uzmeš u adekvatno ugljiko hidrata hranu, to je ne moguće da tvoje Nabavi dovoljno phytonutrients samo kroz povrce i voce. Još jednu prijetnju je smanjenje potrošnje vlakna potrebna za optimalnih performansi stomak trakta. Preko previše ograničenje jedan od macronutrient da li to biti masti, proteine ili hidrata-nije način da dobiju optimalna rezultate kao debela gubitak. Možda reducers težinu, ali u slučaju, većina gubitke će rezultat od mišićav tkivo masa, nisi debeo.

Jesi li ubedio još to hidrata su loše?Svakako, moj cilj je da ne promyshlyal hidrata, kao što je super macronutrient potrebno. Ako pricelevel sa hidrata i također krv nivo šećera iz prethodnog jelo je još uvek teče u krvi, tijelo ne faktor da se topi debela. To je vrlo važno da to shvatite da li redovno overindulge hidrata, ne samo kako da šupi debela. Ekstremno varijacija nesbyvshiesya dijetu režim ima štetnih efekata na umu kao i donesi za tjeskobu. NVD smanjuje nivo serotonina hormona agent u mozgu, što nas čini sretnim. Znakovi i simptomi anksioznost mogu da se pojavim u najmanju ruku za dva tjedna kada ugljikohidrata su izuzetno ograničen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here