Biti upoznat sa nekoliko medicinske odluke za debele gori

Na težini je, moćniji je problem to utječe na mnoge ljude. Ovo podsticaj može uzeti mjesto za domet od faktora, kao što, na primjer, loše dijete plan, neželjena hrane visoko u debela i šećer, efekat godina, neaktivnosti, lijekove, napetost, genetski elementi, uslovima, bolest, između ostalih.

Biti upoznat sa nekoliko medicinske odluke za debele goriPonekad, ovo stanje na kraju utiče na društveni život pojedinca koji je bez samopoštovanja, smanjen za dodatni teret, da ostane čist od koristi od haljine, šorc, suknje, bikinijima, ili nakit da bi tvoje tijelo. Zajedno sa estetske zabrinutost, povećanje težine može izazvati razne uslovima, kao što je dijabetičar pitanja, visoki krvni pritisak, kao ustati u rizik pružanja sa srčani udar. Također, ako ti je u skladu sa zdravoj dijeti režim kao tehniku rutinu vježba, mnogo ljudi je teško mršavljenju, to nije postizanje rezultata da ti se želja. Hvala na dešavanja u estetske tretmani, danas postoje operacije koje mogu pomoći s debelim plamenu, biti nevjerojatno jer kratak vremenski period.

Vezanih za želuca bajpas

Stomak bajpas je vrsta vezanih kirurški postupak, što uključuje i smanjenje od stomak i izmjeni crijeva, što rezultira gubitak težine znatno, što može niže na svoju težinu. U ovom hirurške tretman, rez je napravila u regiji stomak kao jednjak, oni mogu biti lako razdvojeni u 2 komponente. To je napravio od želuca torbu u regão, to će svakako biti “potpuno nova trbuh”. Ovo je izvršena na sudu, između dvanestopalčanom crijevu i također jejunuma, razdvajanjem ih oboje. Jejunuma je pravo u želuca torbu, pravi protok hranu.

Vezanih za želuca bajpas

U crijeva to će svakako avans na stomak i da je povezan da jejunuma na niže komponentu, dozvoli enzima razgrađivati hranu. Ovo će se sigurno rezultat u stomak dimenziju smanjila. Ovaj tretman je radila dva tehnike, je laparoskopija, kao laparotomiju. Vrsta kirurški postupak je završen mali otvor u stomak za dozvoliti kameru kao alat koji će sigurno biti koristili tokom operacije.

  1. U laparotomiju je izvršena za totalni otvaranje trbušne zoni, koja se završava odlazi većina dugi kao i složen. Sa ovim pristup, to je u stanju da izmenimo dela mozga koji se odnose na hranu, ili zahtjeve konzumiranja će najverovatnije biti smanjila usled ovaj tretman.
  2. Kozmetičke ishod ovo hirurške tretman je veoma uspešan, a također mogu ostvariti smanjenje koliko 70% od početne težinu.
  3. Rezultat je postigao da se održava tokom cijele godine kao rezultat smanjenje unos hrane. Bez obzira na to, da bi se očuvala težinu postigao kroz kirurški postupak, briga mora da je uzeo, pogotovo u odnosu na hranu, što bi trebalo biti u ravnoteži.

Kao vezanih za rukav stomak

Ovo je dodatnih tip vezanih operaciju, zvao rukav gastrectomy. Ta tehnika je izuzetno efikasno u stvaraju odlične rezultate za pojedinca. U ovaj tretman, stomak pojedinca je pukla kako da razvije cijev, tako smanjivati njegovu količinu. Običan stomak ima sposobnost da imam sve do 2000 mL kapaciteta. Već imaš lošu probavu nakon operacije, koristeći rukav možeš da ustaneš za obima. Ovo je smanjenja stomačić, smanjuje apetit, pored smanjenje u proizvodnji hormon zvao Ghrelina, koji je zadužen za jačanje gladi.

Kao vezanih za rukav stomakPored smanjivanje apetit, to znači da mogu smanjiti tvoju krv glukoze, što mogu da povećam primjer za osobe sa malo 2 dijabetičar pitanja. Kada je u pitanju ove osobe, i također rukav može biti jednako pouzdan kada je vezanih uz proći. Ishod je ovakva procedura obično jako efikasna, i mogu smanjiti za dok težinu tijela. Tretman moraju biti izvršena da se ishod, tačno kako da sačuva zdravoj dijeti režim kao metod za vježbanje na redovnoj osnovi. Njena prednost je smanjenje apetit, kao da je to smanjuje količinu hrane u stomaku može držati. Tamo je dodatno smanjenje hormona agenti koji su zadužen za povećanje svoju glad. Je ostati u bolnici, to je brzo, obicno traje nekoliko dana.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here